Arama:

Bluesistem olarak işyerinizin, işletmenizin, otelinizin, okulunuzun, hastahanenizin, kliniğinizin, fabrikanızın yemekhane personel ihtiyaçlarını karşılayarak sizlere çözüm ortaklığı sunuyor mutfakta ve yemekhanede yapılması gereken işleri biz sizin yerine düşünüyor yapıyor ve takip ediyoruz.

Dünyanın her yerinde mutfak personeline verilen isimler aynıdır. Karşılıklı iletişimlerde, çalışmalarda bunun çok önemi ve faydası vardır. Her otelde bunların bir kısmı bulunur. Büyük çaptaki otellerde hemen hemen hepsi vardır. İş bölümü aşçı sayısına göre ayarlanır. Başka aşçıların görevi bazen bir aşçıda toplanabilir. Aşçı sayısı mutfağın hizmet götürdüğü sayı ve otelin özelliğine göre değişir.

 

Görev Tanımı:

 

1. Bulaşıkhaneye, servis ve mutfaktan gelen bulaşıkları usulüne göre zamanında yıkar.

2. Yemeklerin sunuma hazırlanmasında mutfağın temizlik, tertip ve düzenini sağlar

3. Aşçılar tarafından verilecek görevleri yerine getirir.